Mărțișoare, mărțișoare

                      Se apropie  evenimentele lunii martie  și am vrut să nu ne prindă nepregătiți. Am făcut mărțișoare în  quilling. Făcând, învățăm să fim independenți, să petrecem timpul în mod plăcut, să le facem bucurii celor dragi! De Valentine’s day/ Dragobete ne-am făcut unii altora felicitări, trandafirași. Am muncit cu drag pentru drag.


Anul Caragiale

             Nenea Iancu trebuie omagiat și cunoscut de toată lumea, nu numai pentru că este extrem de actual, ci și pentru că,  ceea ce a scris, ne oferă prilej de reflecție  pentru o mai bună  purtare, pentru  o mai bună conștientizare a valorilor în care credem. Am prezentat colegilor claselor I A, I B, I C, a III-a C spectacolul “D-l Goe…”  stârnindu-le poate plăcerea de a citi și iubi actul de cultură reprezentat de teatru. Fiindcă le-a făcut plăcere, ne-au răsplătit cu vii aplauze. Mulțumim!


Ritualul lecturii inteligente, conștiente, eficiente

               La activitatea de cerc pedagogic a  învățătorilor din Centrul metodic 3, noi am reprezentat o  prezență activă. Ca actori am  adus în fața selectului public pe “D-l Goe”  clonat, după care, într-un “Pro si contra” l-am tocat puțin pentru a evidenția mesaje benefice asigurării unui comportament civic de bună calitate. Cadrul select oferit de Biblioteca Județeană “C. Sturdza” Bacau, cele aflate din prezentările și secvențele  de lecție simulate ne-au făcut să nu ne pară rău că ne-am trezit de dimineață în zi de sâmbătă.