1 iunie de poveste

            Pentru toți copiii, 1 iunie este  ziua în care bucuria trebuie să coboare pe fețe. Clasa noastră,  pregătită  sărbătorește cu baloane ne aștepta. Pe bănci, daruri minunate ne făceau cu ochiul din punguțe personalizate. Surpriza a prins și chipurile noastre s-au luminat.
           Povestea  aceasta începe cu mult timp în urmă. Am ales  teatrul ca opțional. Ne-am ingrijit de “floarea ” noastră. De ziua noastră a venit la noi, actrița Eliza Noemi Judeu. Împreună am improvizat roluri.  Eliza ne-a studiat, ne-a oferit sfaturi și așa ne-am simțit cei mai importanți studenți la Academia de Teatru și Film. Pledoaria pentru  artă, pentru frumos, pentru natură a curs firesc. Timpul parcă se oprise în loc.   Darurile de suflet  ale Elizei, secretele actoriei  și florile din ghiveci, ne-au făcut fericiți pentru ceea ce a fost, dar și triști pentru momentul de despărțire.
               Ziua a continuat cu desene pe asfalt, cu plimbarea în parc, cu participarea la alte activități din cadrul Festivalului Arlekin!

             


No Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>