Master chef- pregatiti pentru viata

Doua ore  ne-au fost arhisuficiente pentru a pregati cateva bunataturi. Pe  buna dreptate, parintii nostri pot spune  de acum incolo pe bune " Copilul meu nu mai moare de foame". Din mainile noastre harnice au iesit : salata boeuf, salata orientala si salata de fructe. Etapele actiunii noastre au fost:

1 . Investigare- ce  ingrediente ne sunt necesare?

2. Care este  modul de preparare?

3 . Care sunt  ustensilele cu care vom lucra?

4. Ce tinuta  vom purta?

5.  Cum ne vom comporta la masa de lucru in cadrul grupei si ce masuri de protectia muncii vom respecta?

6. Care este forma de prezentare a produsului?

7. Ce strategii de promovare  folosim pentru promovarea produselor?

8. Cum se lasa spatiul in care am lucrat si obiectele pe care le-am utilizat?

Parerea  celor care ne-au vazut la lucru, a celor carora le-am prezentat produsele, dar mai ales a elor care le-au degustat a fost ca am trecut in etapa urmatoare de MASTER CHEF.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *