Săptămâna altfel

              Ne place să credem că programul „Școala altfel”  ce debutează cu acest an școlar si constă în derularea, la nivelul fiecărei unități de învățământ, clase , a unui orar special format doar din activități cu caracter nonformal, va fi unul de bun augur. Ne-am  propus implicarea atât a elevilor, cât și a părinților, bunicilor, cadrelor didactice în diferite acțiuni comune care să va­lorizeze talentele, preocupările extrașcolare și compețentele în domenii cât mai diverse și interesante.
               Astăzi , la matineu, am vizionat spectacolul de teatru "Cenușăreasa", i- am vizitat pe prietenii noștri, porumbeii, în Parcul Trandafirilor, dornici să guste din bunatățile noastre.
              O idee strălucită a fost sa facem  un periplu prin instituțiile băcăuane. Primul popas l-am făcut la Prefectură. Am fost primiți cu multă căldură, invitați în sala mare de ședințe, am adresat întrebări și am obținut răspunsuri. La Primăria municipiului, Costași  Sorin Costel, Consilier principal Corp control si Comunicare, ne-a întrebat  numele celor care  gospodăresc orașul. Am vizitat câteva departamente : resurse umane, juridic,  dezvoltare,  autoritate tutelară, integrare europeană și am văzut  ce se intenționează să se facă din banii părinților noștri și nu numai.
            Câteva meserii ne-au făcut cu ochiul în urma acestei vizite. Oare vom alege  pentru viitor  ceea ce am ales  astăzi? Rămâne de văzut!

          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *