Ore mai altfel, generozitate la maximum

Conceptul de “Aut door” e din ce in ce mai agreat de elevi si de specialistii in didactica moderna!Adeseori iesim din rutina, din clasa  ….fiindca roada e mai buna si mai gustoasa! Stiinte in gradina, teatru in clasele colegilor  din scoala,  civica / proiecte in Sala de activitati,  extracurriculare la muzeu sau in oras…sunt tot atatea oportunitati de a ne demonstra competentele, capacitatile, abilitatile. Motivatie si flexibilitate in sala de clasa sau la concursuri, despre bunatate  si spirit civic, despre prietenie fiindca  ne trec prin cap tot felul de ganduri nastrusnice, iata ceea ce alegem sa facem.

Un articol  din ziarul ” Desteptarea” ne-a pus la treaba. O fetita de 8 ani, Daria Istoc,  ” cu inima prea batrana” avea nevoie de ajutor. Am pornit prin clase, am prezentat colegilor nostri cazul  si ne-am intors  cu o suma care nu inseamna prea mult, dar e ceva  care o ajuta sa ajunga la control la Targu Mures.  Le multumim  pentru aceasta  copiilor care au renuntat la ” bunatatile” de la chisc pentru o zi si  dascalilor lor care nu au ramas indiferenti. Lacrimile din ochii tatalui care m-a intrebat de la ce scoala suntem… m-au facut sa nu spun  decat ca suntem doar niste prieteni  ce ne rugam sa le fie bine!

”"

”"

http://www.desteptarea.ro/o-fetita-cu-inima-batrana-are-nevoie-de-ajutor-ca-sa-traiasca/

 


No Comments


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>