Halloween la noi în clasă

                  Toamna aceasta nu fu nicicând mai frumoasă. Ne-a  trimis în dar soare generos zile călduțe, , belșug în livezi , vii și grădini. După prima zi din clasa a IV-a ,  adesea am roit ca niște albinuțe, profitând de orice oră de opțional, de activitățile extracurriculare, pentru că “ aut door” școala pare mai  atractivă.  I-am vizitat pe colegii de la clasele pregătitoare , pe cei de clasa I sau a II-a și  le-am aratat că suntem oameni de ispravă: elevi, actori,   soliști, că avem har, talent, mâini de aur , preocupări și interese serioase.

               Astăzi, de Halloween, o sărbătoare a străinilor adoptată de noi, ne-am costumat, am pregătit lampioane din bostani, am decorat clasa cu ghirlande, am făcut desene specifice. Pentru prietenii noștri mici,  am pregătit un colaj de cântecele și  povestioare  haioase.În armonie cu chitara învățătoarei glasurile noastre au răsunat prin clase.  Colegii ne-au aplaudat și ne-au arătat că se simt bine  alături de noi, că  le râd inimile de bucuria revederii. Pentru tortul  și darurile care ne-au fost  oferite  nu avem cuvinte de mulțumire. E  frumos e să fii elev al Școlii Gimnaziale “ Spiru Haret”, la clasa a IV-a A!

                Activitatea  de astăzi a  fost o avanpremieră la  adevărata noastră sărbătoare românească a   “Zilei tuturor sfinților”. O așteptăm cu nerăbdare, cu o tolba mai plină de   activități.


1 Comment

  1. Boboc Anamaria spune:

    Ce dragut ati prezentat articolul, doamna! Imi plac pozele!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>