Doua ore ne-au fost arhisuficiente pentru a pregati cateva bunataturi. Pe buna dreptate, parintii nostri pot spune de acum incolo pe bune " Copilul meu nu mai moare de foame". Din mainile noastre harnice au iesit : salata boeuf, salata orientala si salata de fructe. Etapele actiunii noastre au fost:
1 . Investigare- ce ingrediente ne sunt necesare?
2. Care este modul de preparare?
3 . Care sunt ustensilele cu care vom lucra?
4. Ce tinuta vom purta?
5. Cum ne vom comporta la masa de lucru in cadrul grupei si ce masuri de protectia muncii vom respecta?
6. Care este forma de prezentare a produsului?
7. Ce strategii de promovare folosim pentru promovarea produselor?
8. Cum se lasa spatiul in care am lucrat si obiectele pe care le-am utilizat?
Parerea celor care ne-au vazut la lucru, a celor carora le-am prezentat produsele, dar mai ales a elor care le-au degustat a fost ca am trecut in etapa urmatoare de MASTER CHEF.