Colinde, colinde...

Ultima  săptămână de școală a fost doldora de colinde. Ne-am dus pe la prietenii nostri de la clasele I C, a II-a B sau de la  clasele O . Am fost răsplătiți cu dulciuri și aplauze.

Astazi, 21 decembrie 2012, i-am colindat pe părinții și bunicii noștri,  ne-am pus dorințe pe hârtie,  am făcut analiza comportamentului nostru din acest semestru. Știm ce schimbări avem de făcut, am așternut pe coli gânduri din care reies argumente pentru întrebarea  "De ce ne plac sărbătorile de iarnă?".

Cel mai frumos lucru a fost cel în care, ca urmare a tragerii la sorți, ne-am făcut cadouri unii altora. Simbolic, făcând acel exercițiu de pregătire a unui lucru făcut de mânuțele noastre la care am adăugat ceva dulce sau util jocului, am arătat din plin faptul ca școala este anticamera vieții.

Fiindcă două săptămâni  învățătoarea noastră a purtat o mâna dreaptă în gips,    deoarece nefiind cuminte deloc și-a rupt-o, astăzi am avut voie să  ne punem semnătura pe  învelișul rigid. A fost răsplata pentru că doamna a scris foarte frumos cu mâna stângă pe tablă. La catalog însă, la carnetele de elevi, a avut ajutoare de nădejde pe Georgiana, Iasmina, Ștefania.

Vacanța de iarnă a  început bine, cu o porție de  tăvăleală în zăpada așternută proaspăt în curtea școlii. Până pe 14 ianuarie, vom fi lângă familie, ne vom bucura de  mult timp liber, vom face muuuuullllteeeeeeeeee! Tuturor ... "Sărbători fericite și La multi ani!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *